2. Якість викладання навчальних дисциплін 2022-2023 (ОПП “Готельно-ресторанна справа”)

Тематика опитування / Назва анкети


АнкетаДата/
результати
1 курс (бакалавр)
Безпека життєдіяльності та охорона праці в сфері обслуговування результати
Економічна теоріярезультати
Мікробіологія, гігієна і санітарія в галузірезультати
Філософія (в т.ч. логіка, етика, естетика)результати
Правознавство та господарське праворезультати
2 курс (бакалавр)
Діловодство у готельно-ресторанній справі результати
Організація анімаційних послугрезультати
Основи індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесірезультати
Готельна справарезультати
Технологія продукції ресторанного господарстварезультати
3 курс (бакалавр)
Економіка готелів та рестораніврезультати
Ресторанна справарезультати
Бухгалтерський облік та оподаткуваннярезультати
Маркетинг готельно-ресторанного господарстварезультати
Менеджмент готельно-ресторанного господарства  результати
4 курс (бакалавр)
Фінансовий менеджмент готельно-ресторанного підприємстварезультати
Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесірезультати
Менеджмент готельно-ресторанного господарстварезультати
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарствірезультати
Організація туристичних та рекреаційних послуг результати