Круглий стіл на тему “Міжкультурні комунікації як чинник розвитку туризму – погляд з Японії”

18 грудня 2023 відбувся круглий стіл на тему “Міжкультурні комунікації як чинник розвитку туризму – погляд з Японії”, участь в якому взяли студенти спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” і 242 “Туризм і рекреація “, а також члени наукового студентського гуртка “Школа індустрії туризму та гостинності” (науковий керівник к.е.н, доцент Несторишен Ігор) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Хмельницького національного університету. Головним спікером на цьому заході була Олена Гончарук (м. Токусима, Японія), яка запропонувала для обговорення такі теми:

  • особливості японської культури;
  • японські свята та традиції;
  • японська кухня та страви;
  • характерні риси японської гостинності;
  • популярні туристичні локації Японії.

Зазначу, даний захід відбувся в контексті вивчення дисципліни “Університетьська освіта та вступ до фаху” (гр. ТУР-23-1) (доцент Несторишен Ігор) та “Організація готельно-ресторанних послуг” (гр. ТУР-22-1, доцент Лілія Гризовська-Гаджук., старший викладач Оксана Гриндій).

Щиро дякую Альона Гончар за долучення до освітнього процесу студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Хмельницького національного університету!!

ウクライナに栄光あれ