ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

15 травня 2023 року в межах вивчення дисциплін «Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві» та «Управління якістю продукції та послуг в
готельно-ресторанному господарстві» за ініціативи викладачів Тетяни ТОМАЛІ та Наталії ПРИЛЕПИ для здобувачів освітньо-професійної програми 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» була організована гостьова лекція на тему: «Оціннювання якості та безпечності молока».
Спікером гостьової лекції була Ольга ПАРАСКА – д.т.н., професор, завідувач кафедри хімії та хімічної інженерії ХНУ.
Під час гостьової лекціі здобувачі вищої освіти дізналися про харчову цінність молока; властивості молока; класифікацію і асортимент молока; вимоги до якості молока тощо.
Після завершення лекції студенти змогли продегустувати молоко з какао. Було цікаво, пізнавально та смачно!
Дякуємо Ользі ПАРАСКА за новий і цікавий досвід та можливість отримати нові знання.