27.10.2023 відбулося виїзне практичне заняття для студентів спеціальностей 242 “Туризм і рекреація”ТУР-22-1 та 241″Готельно-ресторанна справа”ГРС-21-1 кафедри туризму та готельно-ресторанної справи в розрізі дисциплін “Економіка підприємств сфери обслуговування” (доцент І.Несторишен) та “Організація готельно-ресторанних послуг” (доцент Л.Гризовська, ст.викладач О.Гриндій) в закладі KFC Хмельницький.
KFC – це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини. Заснована вона була ще в 1952 році Гарландом Сандерсом під назвою Kentucky Fried Chicken. Наразі мережа представлена в Україні та у понад 100 країнах світу. KFC – третя у світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway і McDonald’s.
У KFC дотримуються високих стандартів якості та безпеки харчових продуктів. Для приготування страв KFC використовує курку від українських виробників. Все це допомагає забезпечити найвищу якість і відмінний смак страв. А рецепт панірування з 11 трав і спецій є комерційною таємницею та відомий лише декільком співробітникам KFC. Екскурсію провів директор ресторанного закладу Андрій Самусь, розповів про особливості діяльності, організаційну структуру, на яких умов і як працюють заклади в Україні, про якість надання послуг.
Щиро дякуємо пару Андрію за неймовірно цікаві і практичні знання для студентів. Практичні заняття-це найкраще освоєння навчального матеріалу. Бажаємо подальшого процвітання!!!