Рогова Алла Леонідівна

кандидат технічних наук, доцент

Профілі в наукометричних базах

Scopus Author ID:  57216742044

Scopus Author ID 57212653238

Orcid: https://orcid.org/0000-0002-0345-45-48

Scholar.google: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=list_works&hl=ru&user=QyqYuE8AAAAJ

Сертифікати та досягнення

Підвищення кваліфікації

1. Онлайн – захід «Ресторанний бізнес в умовах війни: законодавство, стратегія, маркетинг та стійкість команди», навчальний центр PROFI CLUB, Київ, 18.10.2022 р. Сертифікат №04858 22  (0,1 кредит ЄКТС).

2. Підвищення кваліфікації «Якість вищої освіти – світовий досвід», Полтавський університет економіки і торгівлі, 21.02.2023 р Сертифікат  №356/210223. (0,2 кредити ЄКТС).

3. ХХ міжнародна школа семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті», Національний технічний університет Харківський політехнічний університет, 4-8.04.2023 р. Сертифікат (1 кредит ЄКТС).

3. Навчання за програмою Всеукраїнського форуму «Дні освітнього лідерства», НУ «Запорізька політехніка» 01-03.06. 2023 р Сертифікат №АР 1077/0372-23 р. (1 кредит ЄКТС).

4. Круглий стіл «Використання штучного інтелекту в освіті: CHATGPT і більше», Київ УкрІНТІ, 04.06.2023 р. Сертифікат  №1919 (0,2 кредити ЄКТС).

5. Форум «Навички майбутнього. Україна», НУ «Запорізька політехніка», 12-13.10. 2023 р. Сертифікат АР №1549/309-23 (0,5 кредитів ЄКТС).

6. Друга міжнародна осіння школа ЖАНА МОНЕ «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», НУХТ, 24-25 жовтня 2023 р. Сертифікат № 302 (0,4 кредитів ЄКТС)

Освітня кваліфікація

1979 – закінчила Полтавський кооперативний інститут, здобула спеціальність: технологія і організація громадського харчування; кваліфікація: інженер-технолог. Диплом В-1 530971 від 30.06.1979

1991 – захистила кандидатську дисертацію на тему «Соціально-економічні основи розвитку шкільного харчування в сільський місцевості)» Диплом кандидата економічних наук КД 037839 від 28.02.1991 р. Спеціальність: 08.00.05 – Економіка, планування, організація управління народним господарством та його галузями.

1994 Доцент кафедри технології та організації громадського харчування: Атестат АР 000356 від 18.05.1994 р.

Сфера наукових інтересів

Інноваційні технології продукції ресторанного господарства

Сучасні ресторанні тренди

Навчальні посібники

1. Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г.П. Хомич, А.Л. Рогова, О.М. Горобець. Полтава: ПУЕТ, 2018. – 39 с. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. http://catalog.uccu.org.ua/opacunicode/index.php?url=/notices/index/247423/default 

2. Дистанційний курс з навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства». для студентів ступеня магістр, освітня програма«Технології в ресторанному господарстві», спеціальність 181 Харчові технології. 2020 р. Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. http://www2.el.puet.edu.ua/zo/course/view.php?id=1028.

3. Дистанційний курс «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів ступеня бакалавр, освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Режим доступу: ХНУ, 2023. https://msn.khmnu.edu.ua/course/view.php?id=5034

5. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні рекомендації до вивчення дисципліни здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад.: А. Л. Рогова, Л. О. Гризовська. Хмельницький : ХНУ, 2022. 109 с.

5. Кваліфікаційна робота: методичні рекомендації та настанови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Давидова О.А., Прилепа Н.В., Рогова А.Л., Томаля Т.С.  Сертифікат № 28е/23. Хмельницький : ХНУ, 2023. – 42 с.

6. Переддипломна практика : програма та методичні рекомендації щодо її проходження здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / О. А. Давидова, Н. В. Прилепа, А. Л. Рогова, Т. С. Томаля. Сертифікат № 30е/23 Хмельницький : ХНУ, 2023. 28 с.

Дисципліни

Технологія продукції ресторанного господарства

Food коучинг з харчування

Сучасні кулінарні тренди

Контакти:

e-mail: rogovaal.th@gmail.com