Зустріч із експертом з розвитку сільського зеленого туризму Сергієм Толстіхіним

Зрештою у стінах Хмельницького національного університету відбулася анонсована кафедрою туризму та готельно – ресторанної справи лекція – тренінг для студентів 1 – 4 курсів факультету управління, адміністрування та туризму та гостей, яку провів Сергій Толстіхін, експерт з розвитку сільського зеленого туризму, наш стейкхолдер, професіонал – практик. Даний захід відбувся за сприянням та підтримки декана факультету ФУАТ Євгеній Рудніченко.

Під час інтерактивної лекції – тренінгу п. Сергій запропонував покрокові активності щодо відкриття власної справи у сфері підприємництва сільського зеленого туризму. Дуже цікавою вийшла та частина лекції, коли студенти, та гості, разом із п. Сергієм генерували свої ідеї щодо становлення, розвитку та ефективності туризму в громадах Подільського Краю. Також п. Сергій розкрив сучасні тенденції функціонування сільського зеленого туризму в умовах повномасштабної війни, довів необхідність проєкту ” Бакота терапія” для військовослужбовців ЗСУ, показав тенденції волонтерського туризму на Поділлі.

Такі лекції – тренінги дають можливість зрозуміти, що потрібно зробити щоб стати Успішним, та як краще сформувати свої фахові компетентності.

Дякуємо п. Сергію за приділений час.

До зустрічі ! ! !