ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

18 вересня 2024 року Гарантом ОПП «Готельно-ресторанна справа»Тетяною ТОМАЛЕЮ було організовано виїзне заняття до ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Виїзне заняття проведено з метою якісного формування фахових компетентностей та програмних результатів навчання в розрізі декількох навчальних дисциплін.
До заняття долучилася доцент кафедри Наталія ПРИЛЕПА, яка задіяна в реалізації відповідної освітньо-професійної програми.
Під час заняття студенти зустрілися із заступником директора Максимом ВАКУЛЮКОМ, який особисто провів екскурсію по закладу. Особлива увага була приділена ARDEN PALACE Medical Resort & SPA в розрізі дисципліни «Організація туристичних та рекреаційних послуг»
Керівник служби управління персоналом Тетяна КОНДРАТЕЦЬ розповіла студентам про процес підбору персоналу в сфері готельно-ресторанних послуг ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ».
Керівник служби харчування Роман СИДОРЕНКО ознайомив студентів з виробничо-господарською діяльністю ресторанних закладів ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ» в рамках дисципліни «Ресторанна справа» та «Традиції та культура харчування народів світу».
Керівник готелю Тетяна ПРИБУРА в рамках дисципліни «Готельна справа» ознайомила студентів з комфортабельними номерами: «Стандарт», «Напівлюкс», «Люкс», «Апартаменти».
Заняття пройшло в досить теплій, дружній атмосфері, студенти після завершення заняття задавали багато запитань.
Власник ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ» Артур ФРІДМАН висловив зацікавленість у проходженні студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» практики та можливості подальшого працевлаштування. Як наслідок, було підписано Договір про співпрацю та Угоду на проведення практики студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Наостанок, студентам було запропоновано відвідати «Парк хижаків «Арден».
Виїздне заняття мало навчально-практичний та мотиваційний характер.
Щиро вдячні колективу ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ» за змістовну екскурсію та професіоналізм.
Особлива подяка власнику ТОВ «АРДЕН ПАЛАЦ» Артуру ФРІДМАНУ за гостинність!