10 жовтня 2024 року в рамках роботи студентського наукового гуртка «Управління підприємствами ресторанного бізнесу» студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до онлайн-конференції Poster: «Як відкрити заклад в кризовий час».
На конференції були присутні також викладачі кафедри: Тетяна ТОМАЛЯ, Наталія ПРИЛЕПА та Наталія АНТОШКОВА.
Модератор конференції – Лейла ТУВАКЛІЄВА (засновниця пекарні Leila Bakery та співвласниця «Кафе Марія»).
Спікерами конференції були:
-Максим ХРАМОВ (керуючий партнер мережі ресторанів «Pastateca» та співзасновник ресторанів «Устриця» і «Бограч») з темою доповіді: «Тренди та конкурентна стретегія для відкриття закладу»;
-Владислав ШОКУН (директор кавового виробництва та співвласник закладів мережі «Escobar Coffee») з темою доповіді: «Як відкритись без факапів. Що чекає після відкриття»;
-Наталія ПОЛЯНСЬКА (співзасновниця кавової компанії «LaKava») з темою доповіді: «Ціннісна пропозиція роботодавця, вплив на створення міцної команди».
Студентам розповіли які формати краще відкривати під час кризи, як вести бізнес на старті, а також чому важливо правильно підбирати команду, щоб швидко вийти на окупність та змусити заклад працювати на повну силу.
Дякуємо спікерам конференції за отриманні знання та цінний досвід.