Антошкова Наталія Анатоліївна

к.е.н.

Профілі в науковометричних базах:

ORCID: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0003-4715-8182

Google scholar : https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=jraxcN4AAAAJ

Сертифікати та досягнення

Підвищення кваліфікації

  1. Міжнародне стажування у Польщі Wyższy Duchowy Seminarium Apostolstwa Katolickiego, Warszawa, certyfikat Numer rejestracyjny KW-050321/010, “Uczciwość Akademicka” od 05 marca 2021 r., 180 godzin (ECTS 6 credits).
  • Міжнародний іспит на знання англійської мови на рівні В2: Cambridge Assessment English, certificate number 21021173893, Cambridge English Level 1 Certificate in ESOL International (First), First Certificate in English Counsil of Europe Level B2, 11.02.2021.
  • Готельно-ресторанний комплекс «Південна Брама», ресторан «Ресторація Шпігеля», сертифікат № 18/01/24 стажування за індивідуальним планом навчання на тему: «Тренди управління та промоції закладів ресторанного бізнесу, що працюють у нішах «національна кухня» & «місцева їжа», 18.12.2023-17.01.2024 р., 4 кредити ЄКТС (120 годин).
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Рейкарц Хотел Менеджмент», сертифікат № НСК-05.02.2023/4 стажування за індивідуальним планом навчання,  05.02.2023 р., 4 кредити ЄКТС (120 годин);
  • Компанія SERVIO SOFT LLC, курс навчання програмних комплексів SERVIO POS, SERVIO HMS, 20.04.2024-24.04.2024 р.

Освітня кваліфікація

2011 – закінчила Львівську комерційну академію, здобула спеціальність Менеджмент організацій, кваліфікація – магістр менеджер-економіст, диплом ВК № 41764053 від18.06.2011 р.

2021 – закінчила Львівський торговельно-економічний університет, здобула спеціальність Готельно-ресторанна справа, кваліфікація – магістр з готельно-ресторанної справи, диплом М-21 № 024485 від 26.02.2021 р.

2021 – захистила кандидатську дисертацію на тему: «Теоретико-методичні основи клієнтоорієнтованого сервісу на підприємствах ресторанного господарства», диплом кандидата наук ДК № 059609 від 15 квітня 2021 р. Спеціальність: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Сфера наукових інтересів

  •  Інноваційні тренди управління підприємствами готельно-ресторанного господарства
  • Перспективи розвитку сервіс-менеджменту в індустрії гостинності

Навчальні посібники

  1. Антошкова Н.А., Церклевич В.С. Готельно-ресторанна справа: методичні вказівки з організації виконання кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня освіти /Н. А. Антошкова, В. С. Церклевич -Хмельницький, ХКТЕІ, 2023р.- 64 с.
  2.  Антошкова Н.А. Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному господарстві: методичні рекомендації для виконання практичних завдань для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа / Н. А. Антошкова – Хмельницький, ХНУ, 2024 р.- 88 с.
  3. Антошкова Н.А. Барна справа: комплексна контрольна робота для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа / Н. А. Антошкова – Хмельницький, ХНУ, 2024 р.- 105 с.

Дисципліни

Навчальна (комп’ютерна) практика для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа

Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному господарстві

Барна справа

Діловодство у готельно-ресторанній справі

Контакти

e-mail: antoshkova209@ukr.net