ЕКСКУРСІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 2 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» В McDONALD’S

14 жовтня 2024 року студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали до провідного підприємства швидкого харчування McDonald’s, що у місті Хмельницькому. Основною метою візиту, стало вивчення обладнання для приготування та реалізації готової продукції, що застосовується торговою мережею McDonald’s, технологічним процесом, а також методами контролю якості сировини та готової продукції.
McDonald’s – це величезна корпорація, яка відома у всьому світі, має більше 38 тисяч закладів більш ніж в 120 країнах світу, щодня ресторани мережі відвідує понад 70 мільйонів гостей.
Екскурсійне заняття-лекцію організували Неля Медведчук, доцент кафедри галузевого машинобудування та агроінженерії та керівниця відділу – Олександра Мануйленко, в рамках вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства». Екскурсійне заняття розпочали з ознайомлення студентів з «географією» походження сировини, що використовує заклад для приготування готових страв, а також ознайомлення із методами контролю якості сировини і готової продукції, якій заклад харчування приділяє надзвичайно велику увагу.
Наступним етапом заняття стало вивчення лінійного процесу виробництва готової продукції та обладнання для його реалізації (механічного, теплового, обладнання для приготування морозива тощо).
Також Олександра Мануйленко розповіла про українських постачальників якісної продукції та високі санітарні норми, що діють у закладі харчування, а також про застосування спеціалізованих приладів для перевірки якості сировини, готової продукції та контролю чистоти обладнання.
Щиро дякуємо менеджменту та працівникам McDonald’s за чудовий день проведений в закладі.