12 листопада 2024 року здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (викладачі канд.екон.наук, доц. Тетяна ТОМАЛЯ, канд.екон.наук, доц. Наталія ПРИЛЕПА) долучилися до відкритої лекції від завідувача кафедри готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій ХНЕУ ім.С.Кузнеця, доктора економічних наук, професора Оксани ДАВИДОВОЇ на тему: «Санітарно-гігієнічний вимоги до транспортування, прийому, зберігання харчових продуктів, реалізації кулінарної продукції та організації споживання їжі у закладах ресторанного господарства».
Під час лекції були розглянуті наступні питання:
- Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування харчових продуктів;
- Санітарно-гігієнічні вимоги до прийому та збереження харчових
продуктів; - Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання харчових продуктів у складських приміщеннях та виробничих цехах;
- Санітарно-гігієнічні вимоги до реалізації кулінарної продукції та організації споживання у закладах ресторанного господарства.
Щиро дякуємо Оксані ДАВИДОВІЙ за таку пізнавальну та корисну лекцію, яка розширила та поглибила знання здобувачів.