УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ СЕМІНАРІ «РЕСТОРАННІ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ АВТЕНТИЧНОЇ ГАСТРОНОМІЇ: МІЩАНСЬКА ТА ПАЛАЦОВА КУХНІ»

10 квітня 2025 року з метою забезпечення регіонального аспекту в підготовці фахівців готельно-ресторанної справи, викладачі кафедри Наталія АНТОШКОВА і Тетяна ТОМАЛЯ прийняли участь в обласному семінарі «Ресторанні інтерпретації автентичної гастрономії: міщанська та палацова кухня» в межах проєкту, ініційованого обласною військовою адміністрацією – «Автентична кухня Поділля». Захід відбувся на базі місцевого профтехучилища, який об’єднав рестораторів, викладачів і дослідників кулінарної спадщини. Учасники семінару обговорювали особливості історичної кухні та її вплив на сучасну гастрономію, а також брали участь у практичному приготуванні традиційних страв. Дякуємо за цікавий семінар. Черговий етап розвитку освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»!