22 жовтня у ботанічному саду ХНУ відбулося традиційне свято першокурсників — «Посвята у спеціальності кафедри»
Подія пройшла у форматі квесту з майстер-класами та гастрономічними батлами, де студенти доводили, що обрали професію до душі! Модераторами стали викладачі кафедри, а відкрив свято декан факультету управління, адміністрування та туризму, проф. Євгеній Рудніченко.
На локації «Шеф-кухар» доцент Ігор Несторишен поділився секретами приготування крафтового борщу, а на «Гастрономічній» — доцент Наталія Антошкова разом зі студентами приготували банош, крафтові шашлики з чорносливом та подільські грінки з салом.
Після дегустації всі учасники ділилися емоціями, фотографувалися і святкували справжній день єднання кафедри.
Студенти переконались, що «туризм і гостинність — це не просто професія, це стиль життя, який об’єднує творчих, щирих і закоханих у свою справу людей!»











