24 жовтня 2025 року, у межах вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (викладач — Неля МЕДВЕДЧУК) та «Традиції та культура харчування народів світу» (викладач – Наталія ПРИЛЕПА) здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у виїзному практичному занятті, яке відбулося в італійському ресторані «Piccolino Trattoria». Захід провів директор закладу — Дмитро ГРИЦЕНКО.
Під час зустрічі здобувачі мали змогу ознайомитися зі специфікою роботи італійського ресторану, сучасними підходами до організації виробничих процесів, принципами сервісу та особливостями італійської гастрономічної культури. Здобувачі отримали цінні практичні поради від професіонала ресторанного бізнесу та змогли побачити, як поєднуються теоретичні знання з практичною діяльністю. Зустріч пройшла у дружній, невимушеній атмосфері, наповненій професійними інсайтами, живим інтересом і натхненням до подальшого навчання. Такі практичні заняття допомагають здобувачам побачити справжню роботу ресторану зсередини, зрозуміти важливість командної взаємодії та усвідомити, наскільки цікавою і багатогранною є професія у сфері гостинності. Щиро дякуємо колективу «Piccolino Trattoria» за теплий прийом, а Дмитру ГРИЦЕНКО — за відкритість, професіоналізм і мотивацію для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи!






