УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ У КРУГЛОМУ СТОЛІ

3 грудня 2025 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у круглому столі «Відродження кулінарної спадщини як основа для інноваційних рішень в HoReCa», яка була організована кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Під час заходу обговорили питання:
• сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності;
• значення національної кулінарної спадщини для створення конкурентних продуктів HoReCa;
• можливості інтеграції традиційних рецептів у сучасну гастрономію;
• практичний досвід та інноваційні підходи фахівців галузі.
Усі викладачі отримали сертифікати участі, що підтверджує професійний розвиток і прагнення впроваджувати нові ідеї у навчальний процес.