2. Якість викладання навчальних дисциплін 2021-2022 н.р.(ОПП “Готельно-ресторанна справа”)

Назва дисципліниРезультати
1 курс (бакалавр)
Вища математикарезультати
Безпека життєдіяльності та охорона праці в готельній та ресторанній індустріїрезультати
Мікроекономікарезультати
Товарознавство в готельно-ресторанному господарствірезультати
Макроекономікарезультати
Традиції та культура харчування народів світурезультати
2 курс (бакалавр)
Технологія продукції ресторанного господарстварезультати
Організація анімаційних послугрезультати
Готельна справарезультати
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарстварезультати
Технологія продукції ресторанного господарстварезультати
Готельна справарезультати
3 курс (бакалавр)
Маркетинг готельно-ресторанної справирезультати
Ресторанна справарезультати
Філософіярезультати
Готельна справарезультати
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарстварезультати
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарстварезультати
4 курс (бакалавр)
Організація рекреаційних послугрезультати
Проектування обєктів готельно-ресторанного господарстварезультати
Менеджмент готельно-ресторанного господарстварезультати