ГАСТРОНОМІЧНИЙ БАТЛ ТА МАЙСТЕР-КЛАС

6 вересня 2023 року на водно-спортивній базі Хмельницького національного університету шеф-поваром, викладачем-практиком Оленою КРИМЧАК було проведено майстер-клас для студентів 2-го курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм та рекреація» по приготуванню люля-кебаб та запеченої свиннної рульки.
Паралельно відбувся гастрономічний батл між викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і шеф-поваром Оленою КРИМЧАК
Викладачі кафедри- Ігор НЕСТОРИШЕН та Ігор ЖУРБА разом з деканом ФУАТ Євгенієм РУДНІЧЕНКО готували рибну юшку та картоплю на вогнищі.
Кожна страва смакувала по-особливому.
Викладачі кафедри – Олена ДАВИДОВА та Наталія ПРИЛЕПА провели для студентів цікаві конкурси.
Батл пройшов на одному диханні. Тепер усі чекатимуть наступного. Далі буде…