НАУКОВИЙ ГУРТОК «УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» ЯК ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Науково-дослідна робота студентів – один з найважливіших засобів підвищення якості підготовки фахівців у закладах вищої освіти.
Студентський науковий гурток «Управління підприємствами ресторанного бізнесу» являє собою формою наукової діяльності студентів, спрямований на розширення наукового потенціалу й формування навички науково-дослідної діяльності у вільний від навчання час або спеціально наданий час.
Керівники студентського наукового гуртка Тетяна ТОМАЛЯ та Наталія ПРИЛЕПА регулярно проводять засідання гуртка у форматі круглого столу для формування у студентів інтересу до наукової творчості, навчання методиці й способам самостійного вирішення наукових завдань в професійній сфері і навичок роботи в наукових колективах, забезпечення активної участі студентів у проведенні наукових конференцій, наукових семінарів.
Зокрема, 2 листопада 2023 р., студенти-члени наукового гуртка приймали участь у II Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» (м. Харків).
Подібні заходи сприяють обміну досвідом наукової діяльності, а також відкривають перспективи для нових пошуків, спрямованих на розвиток ресторанного бізнесу.