Перелік основних наукових публікацій Прилепи Н.В.

  1. Прилепа Н.В. Особливості кейтерингу як нового напрямку ресторанного бізнесу в Україні // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки –  №2 . Том 2 – 2017.-  С. 287-289.
  2. Прилепа Н.В. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України та Європи // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – № 6, Том 1. – 2017. – С. 163-167.
  3. Прилепа Н.В. Формування стратегії конкуренції підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Г.О. Соколюк, Н.В. Прилепа // Університетські наукові записки. – № 4. – 2017 – С. 186-194.
  4. Прилепа Н.В. Сутність анімаційної діяльності в туристичній індустрії // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – №4 – 2018. С.287-291.
  5. Прилепа Н.В. Економічна сутність та класифікація інноваційних рішень. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Universum View 4. Economics and management”. – Вінниця: ТОВ “Нілан-ЛТД”, 2018.- С.105-109.
  6. Прилепа Н.В. Особливості системи управління фінансовими потоками банку в кризових умовах. Електронний збірник. – Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети розвитку підприємств у ХХІ столітті» 22 листопада 2018 р., м. Кропивницький . – С. 83-86.
  7. Прилепа Н.В. Сучасна система місцевого самоврядування в Україні. VІІ Всеукраїнська заочна науково-практична конференція «Становлення та розвиток місцевого самоврядування в Україні» з виданням електронного збірника матеріалів. (Хмельницький, 7 грудня 2018 р.). – Хмельницький : Хмельницький університет управління та права.
  8. Прилепа Н.В. Сутність та класифікація фінансових потоків банківських установ // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – №5. – Т.2.- 2018. – С.135-139.
  9. Determinants of Innovation and Investment Development of Multi-Branch Entrepreneurship, Tourism and Hospitality Industry: Collective monograph. / V.Yatsenko, S.Pasieka, O. Yatsenko and others: [Ed. by Doctor of Economic Sciences, Prof. Yatsenko V.M.]. Nuremberg: Verlag SWG imex GmbH, Germany. 2019. 432p. ISBN 978-3-9819288-3-7.
  10. Прилепа Н.В. Сучасні проблеми проходження державної служби в Україні. В ел.зб. матеріалів ХІI щорічній науково-практичній інтернет-конференції «Теорія та практика публічної служби». – Дніпропетровськ, 21 грудня 2019 р.) – Дніпропетровський регіональний інститут державного управління.
  11. Прилепа Н.В. Стратегічне планування в органах публічного управління на місцевому рівні // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – №5 – 2019 – С.180-184.
  12. Прилепа Н.В. Лідерство в системі управління підприємством // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – №5 – 2019. С.184-188.
  13. O. Mykoliuk, V. Bobrovnyk, N. Prylepa, V. Fostolovych, H. Kucherova. Modelling the Level of Energy Security at Enterprises in the Context of Environmentalization of Their Innovative Development. 10th International Conference on Advanced Computer Information Technologies (ACIT), Deggendorf, Germany, 2020, pp. 621-625, doi: 10.1109/ACIT49673.2020.9208996. Стаття за підсумками конференції  Scopus.
  14. Прилепа Н.В. Класифікація поняття ефективності в розрізі інноваційної діяльності підприємства. – В зб. матеріалів Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційний розвиток та безпека підприємств в умовах неоіндустріального суспільства» – (Луцьк, 27 жовтня 2020р.). – Луцьк : Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2020.
  15. Прилепа Н.В. Ресторанний бізнес; інноваційні зміни в умовах поширення вірусу COVID‑19 // Вісник Хмельницького університету. Економічні науки – №4 – 2021. С. 113-117.
  16. O. Mykoliuk, H. Kucherova, N. Prylepa, V. Fostolovych, O. Svistunov. Recursive Modelling Of Intentions Of Fulfilling Tax Obligations By Industrial Enterprises In Case Of Implementing A Mechanism For Promoting Their Energy Efficiency. // Estudios de Economia Aplicada,  Volume 38, No 4, 2021. Видання включене до наукометричної бази Scopus.
  17. Tomalia T. Prilepa N. Problems of management and developmeent directions of restaurant business during the pandemic / “Currentissues of modern development of socio-economic systems in the context of the COVID-19 pandemic”Scientific monograph/VUZF University of Finance, Business and Entrepreneurship (Sofia, Bulgaria), December 2021.
  18. Прилепа Н.В. Оцінка вартості бренду як результат аналізу діяльності підприємства. – В зб. матеріалів XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Бренд-менеджмент: маркетингові технології». – (Київ, 11 березня 2021 р.). – Київ : Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2021 – С.68-70.
  19. Прилепа Н.В. Сутність можливих ефектів на підприємстві від реалізації інновацій. – В зб. матеріалів XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейський вектор модернізації економіки: креативність, прозорість та сталий розвиток». – (Харків, 21-22 квітня 2021 р.). – Харків : ХНУБА, 2021 – С.100-102.
  20. Прилепа Н.В. Молекулярна кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства. В зб. матеріалів І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні» – (Херсон, 23 квітня 2021 р.) / за ред.. доц. Морозової О. С.- Херсон :  ХДАЕУ, 2021. – С. 134–136.
  21. Прилепа Н.В. Ф’южн як новий напрям сучасної кулінарії у сфері ресторанного господарства. В зб. матеріалів І Міжнародної інтернет-конференції «Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці». – 18 травня 2021 року – Луцьк – Луцький національний технічний університет.
  22. Прилепа Н.В. Сучасні тренди ресторанного бізнесу. – В зб. матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг» – (Рівне, 25-26 лютого 2022 р.). – Рівне : О.Зень, 2022 – С.124-126.
  23. Prylepa N., Tomalia T. Main trends in the development of Ukraint’s restaurant business in the conditions of the pandemic” / “Modern aspects of science”16- thvolume of the international collective monograph/ Mezinárodní Ekonomický Instituts.r.o. (Czech Republic) 2022, p.139-150.
  24. Olena Davydova, Tetiana Tomalia, Nataliia Prylepa, Liliia Hryzovska, Yuliia Borutska. Features of State Regulation of the Hotel and Restaurant Business in the Digital Economy. //International Journal of Computer Science and Network Security, VOL.22,No.9, September 2022. Видання включене до наукометричної бази Web of Science Core Collection.
  25. Прилепа Н.В. Молекулярні коктейлі: інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства. – В зб. матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» – (Львів, 6 жовтня 2022 р.). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022 – С.188-190.