Прилепа Наталія Валеріївна

к.е.н., доцент

Профілі в наукометричних базах:

Scopus Author ID: 57219595913

https://orcid.org/0000-0003-2087-3207

https://scholar.google.com/citations?user=fD_o5yAAAAAJ&hl=uk

Сертифікати та досягнення

Підвищення кваліфікації

  • піврічне стажування у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького, Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи 28.04.2017-03.07.2017р., 01.09.2017-28.12.2017р.Наказ 97-КП від 21 квітня 2017 року, Довідка про стажування № 419/03 від 28.12.2017р. Стажування з таких дисциплін: «Ресторанна справа», «Барна справа та організація роботи сомельє», «Організація анімаційних послуг», «Традиції та культура харчування народів світу».
  • міжнародне наукове стажування «Формирование экономических знаний в условиях глобализации общества», (160 год.). Університет «проф. д-р Асен Златаров» (Бургас, Болгария), 1.07-13.09.2017, сертифікат № 3803 від 13.09.2017 р.
  • підвищення кваліфікації за програмою «Міжнародний проект: від ідеї до реалізації». Компетентісний центр освітнього менеджменту та Центр післядипломної освіти ХНУ, 10 квітня 2019р. відповідно до наказу від 8.04.2019р. № 96-КП. Сертифікат про проходження тренінгу «Міжнародний проект: від ідеї до реалізації» (8 год.)
  • міжнародний іспит на знання польської мови на рівні B2: Свідоцтво: ПС № 000110, реєстраційний номер 2651, виданий Першими Київськими державними курсами іноземних мов Вінницька філія від 17.05.2019 р.
  • підвищення кваліфікації за програмою «Педагогічна майстерність» відповідно до наказу від 23.06.2020 № 144-КП (30 год.).
  • підвищення кваліфікації “Ресурси та методи проведення навчальних занять on-line в умовах карантину” в обсязі 30 год/ 1 кредит ЄКТС з 1 грудня по 30 травня 2021 р. Сертифікат від 10.06.21., Реєстр № 21/117.
  • підвищення кваліфікації викладачів за програмою «Підготовка грантової заявки – від теорії до практики» з 29 березня по 21 травня 2021 року відповідно до наказу від 20.05.2021 р. № 120—КП (30 год.). Реєстр. № 21/075.
  • підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей науково-педагогічного працівника» 10 січня – 31 січня 2022 р.
  • підвищення кваліфікації  (стажування) в ReikartzHotelGroup з 18 жовтня 2021 року по 31 жовтня 2021 року. Сертифікат №TQOJAG-CE000032  від 31.10.2021р., ТзОВ “РейкарцХотел Менеджмент”, м.Київ. (1 кредит ЄКТС, 30 год.)
  • міжнародне підвищення кваліфікації «Сучасні методи і тренди організації та управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу: Європейський досвід) (на прикладі готелів мережі HVD (Болгарія).01.02-25.02; 02.03-0.5.03.2022. Сертифікат № 201 від 05.03.2022; Стажування з таких дисциплін: «Ресторанна справа», «Барна справа та організація роботи сомельє», «Організація анімаційних послуг», «Традиції та культура харчування народів світу».

Освітня кваліфікація:

  • 1999 – закінчила Технологічний університет Поділля,  здобула спеціальність: «Облік і аудит»; кваліфікація: економіст. Диплом ХМ № 11035563 від 30.06.1999р.
  • 2013 – захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему «Організаційно-структурне забезпечення ефективності інноваційної діяльності підприємства». Диплом кандидата наук ДК № 014358 від 31.05.2013 р. Спеціальність: 08.00.04 –   економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
  • 2021 – доцент  кафедри менеджменту, адміністрування та готельно-ресторанної справи. Атестат доцента АД № 008276 від 29.06.2021 р.

Сфера наукових інтересів:

  • Особливості інноваційної діяльності закладів ресторанного господарства;
  • Барна справа та організація роботи сомельє;
  • Культура харчування народів світу;
  • Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві.

Навчальні  посібники:

  • Томаля Т.С., Прилепа Н.В. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму «Готельно-ресторанна справа» (ОКР «бакалавр») / Т.С. Томаля, Н.В. Прилепа – Хмельницький : ХНУ, 2016р. – 65 с.
  • Томаля Т.С., Прилепа Н.В. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / Т.С. Томаля, Н.В. Прилепа – Хмельницький. – Хмельницький; ХНУ 2017, – 76с .

Дисципліни:

  • Барна справа та організація роботи сомельє
  • Організація анімаційних послуг
  • Ресторанна справа
  • Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві
  • Традиції та культура харчування народів світу

Контакти:

e-mail: nataprilepa@gmail.com