УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» У ВЕБІНАРІ «ЯК ВИВЕСТИ СВІЙ РЕСТОРАН НА ВИЩИЙ РІВЕНЬ ПРИБУТКОВОСТІ»

17 жовтня 2023 року в межах вивчення дисципліни «Ресторанна справа» (викладачі Тетяна ТОМАЛЯ і Наталія ПРИЛЕПА) та студенти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали вебінар Дмитра БОРИСОВА та Кирила КУНИЦЬКОГО на тему «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості».
👨‍🍳 Дмитро Борисов — бізнесмен, власник та бренд-шеф food tech компаній «Ресторани Дмитра Борисова», «GastroFamily», «GastroFamily Franchising», «Borysov Academy» поділився власними секретами успішного ведення ресторанного бізнесу в поточних умовах та розказав, які є інструменти підвищення прибутковості бізнесу.
👨‍💻 Кирило Куницький — засновник та CEO міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор». Бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у різних сферах. Поділився досвідом консультування власників та топ менеджменту провідних компаній (Gastro Family, MTI, Ultra Group та ін.) протягом 10 останніх років, а також секретами масштабування ресторанного бізнесу в Україні та за кордоном в сьогоднішніх умовах.
Питання, які було розглянуто під час вебінару:
🔻Стан українського ресторанного бізнесу: проблеми та перспективи розвитку в найближчі роки;
🔻 Власник ресторанного бізнесу 3в1: як ефективно поєднувати роль СЕО, маркетолога та візіонера;
🔻 Стратегія VS Ідея: що важливіше в ресторанному бізнесі;
🔻 Впізнаваність бренду в ресторанній сфері: чи на часі, коли та з чого розпочати побудову;
🔻 Бренд-маркетинг: трендові інструменти, що показують найкращі результати у ресторанному бізнесі;
🔻 Бренд-стратегія: особливості та етапи формування;
🔻 Побудова сильної команди: вплив бренду ресторану, лайфхаки з пошуку, утримання, мотивації;
🔻 Формула побудови успішного ресторанного бізнесу від Дмитра Борисова.
Усі присутні мали можливість поспілкуватися з модераторами та отримати відповіді на свої запитання.
Дякуємо за цікаву та насичену програму!