УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС ТА ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ, ВИКЛИКИ, ІННОВАЦІЇ»

15 травня 2025 року викладач кафедри Алла РОГОВА разом зі здобувачами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» прийняли участь у ІІ Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції: «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації», яка була організована Львівським національним університетом ім. Івана Франка. Організатором конференції була кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій географічного факультету. На конференцію надійшло 73 наукові доповіді у двох секціях («Готельно-ресторанний бізнес» і «Харчові технології») з 19 провідних профільних закладів освіти України. По результатам конференції всі учасники отримали сертифікати. За підсумками конференції передбачається публікація збірки тез.