ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

З 22 січня по 11 лютого 2024 року студенти 2 та 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходили виробничу практику у кращих готельно-ресторанних комплексах та ресторанних закладах Хмельниччини, а також за кордоном (Словаччина).
Виробнича практика здобувачів освіти є однією із форм навчання, невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів; технологіями надання основних, а також допоміжних послуг; вивчення досвіду роботи відділів і служб; опанування механізмів та форм організації управління тощо.
Залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для якісної підготовки майбутніх фахівців у сфері послуг та для відкриття свого власного бізнесу.