| Тематика опитування / Назва анкети | Анкета | Дата/ результати |
| 1 семестр | ||
| 1 курс (бакалавр) | ||
| Університетська освіта та вступ до фаху | анкета | результати |
| Мікробіологія, гігієна і санітарія в галузі | анкета | результати |
| 2 курс (бакалавр) | ||
| Інформаційні системи і технології у готельному та ресторанному бізнесі | анкета | результати |
| Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | анкета | результати |
| 3 курс (бакалавр) | ||
| Ресторанна справа | анкета | результати |
| Економіка готелів та ресторанів | анкета | результати |
| 4 курс (бакалавр) | ||
| Комунікативний менеджмент | анкета | результати |
| Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі | анкета | результати |
| 2 семестр | ||
| 1 курс (бакалавр) | ||
| Інформаційні системи і технології у готельному та ресторанному бізнесі | результати | |
| Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві | результати | |
| 2 курс (бакалавр) | ||
| Готельна справа | результати | |
| Технологія продукції ресторанного господарства | результати | |
| 3 курс (бакалавр) | ||
| Менеджмент готельно-ресторанного господарства | результати | |
| Маркетинг готельно-ресторанного господарства | результати | |
| 4 курс (бакалавр) | ||
| Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві | результати | |
| Фінансовий менеджмент готельно-ресторанного підприємства | результати |