Серпень 2024

ВІТАЄМО БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ТА 242 «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» З УРОЧИСТОЮ ПОДІЄЮ У ЖИТТІ!

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вітають випускників із успішним випуском та сподіваємося, що період навчання та студентської дружби залишать у Вас лише приємні спогади… Читати далі »ВІТАЄМО БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ТА 242 «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» З УРОЧИСТОЮ ПОДІЄЮ У ЖИТТІ!

ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

26-27 червня 2024 року відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вітає студентів з досягненням чергової… Читати далі »ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

ВІТАННЯ З ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 «ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ»

Наприкінці червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної… Читати далі »ВІТАННЯ З ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 «ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ»