ОПП “Готельно-ресторанна справа” (Бакалавр)

Шановні здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, випускники та роботодавці!

Просимо прийняти участь в опитуванні з метою удосконалення та перегляду освітніх програм кафедри.
Анкетування є добровільним і анонімним.

Перейдіть за посиланням, наведеним нижче.
У  запитаннях анкети необхідно вибрати один або декілька варіантів відповіді (поставити відмітку), в окремих випадках викласти власну думку відповіді.
Думка ваша важлива для нас і буде врахована.

НазваЗдобувачі вищої освітиВипускникиНауково-педагогічні працівникиРоботодавці
Якість освітніх програм (зміст ОП, рівень академічної свободи, навчальний процес, удосконалення та перегляд ОП)Пройти анкетуванняПройти анкетування
Дотримання академічної доброчесностіПройти анкетуванняПройти анкетування
Оцінювання якості викладання навчальної дисциплінПройти анкетування
Якість професійної підготовки випускниками освітньої програмиПройти анкетуванняПройти анкетування
Якість курсового проєктування – після захисту курсових робітПройти анкетування
Якість практичної підготовки – після практики
Пройти анкетування
Якість дипломного проєктування – після захисту дипломних робітПройти анкетування

Результати анкетування студентів

Тематика опитування/ Назва анкетиУчасники опитуванняНавчальний рік
1. Якість освітніх програм (зміст ОП, рівень академічної свободи, навчальний процес, удосконалення та перегляд ОП)Здобувачі вищої освіти
2021-2022
2022-2023
2023-2024
2. Якість викладання навчальних дисциплінЗдобувачі вищої освіти
2021-2022
2022-2023
2023-2024
3. Дотримання академічної доброчесності
здобувачі
Здобувачі вищої освіти
2021-2022
2022-2023
2023-2024
4. Якість практичної підготовки – після практикиЗдобувачі вищої освіти2022-2023
2023-2024
5. Якість дипломного проєктування – після захисту дипломних робіт Здобувачі вищої освіти
2023-2024
6. Якість курсового проєктування – після захисту курсових робіт Здобувачі вищої освіти
2023-2024

Результати анкетування випускників

1. Якість професійної підготовки випускниками освітньої програмивипускники2021-2022
2022-2023
2023-2024

Результати анкетування науково-педагогічних працівників

1. Якість змісту та реалізації освітніх програм кафедриНауково-педагогічні працівники2022-2023
2. Дотримання академічної доброчесностіНауково-педагогічні працівники2022-2023

Результати анкетування роботодавців

Якість та відповідність професійної підготовки випускниківроботодавці2022-2023