к.е.н., доцент
Профілі в наукометричних базах:
https://orcid.org/0000-0002-2611-6971
https://scholar.google.com.ua/citations?user=aTMmAKwAAAAJ&hl=uk
Сертифікати та досягнення
Підвищення кваліфікації
- Курси підвищення кваліфікації викладачів в системі дистанційного навчання(7.03-25.06. 2012) Наказ ректора ХНУ №197 від 3.09.12 р. Сертифікат)
- Стажування без відриву від виробництва, – ВВ “Хмельницький завод залізобетонних конструкцій”, м. Хмельницький. 01.04.2016 р. – 12.05.2016 р. Наказ ректора ХНУ №12-в від 28.03.2016 р. Підтвердження про стажування № 12/16 від 16.06.2016 р..
- Програма підготовки викладачів т`юторів – організаторів системи дистанційного навчання ХНУ 2017 рік.
- Підвищення кваліфікації (стажування без відриву від виробництва) – На ФОП Коліщак Ж.С. ГК «ВІК-ЖАН» (з 01.02.18-1.03.18 р.)
- Участь у семінарі із підвищення кваліфікації ПВС з розроблення освітніх програм у контексті стандартів вищої освіти на базі науково-методичного відділу університету впродовж лютого-квітня місяця 2018 р. Наказ 35-КП від 05.02.2018 р.
- Підвищення кваліфікації (стажування) ПтАТ «Готель Поділля» (1.03.20 – 31.05.20) наказ 27.02.20 №69-КП Підвищення кваліфікації (стажування) «Сучасні методи та тренди управління міжнародними мережами в контексті цифрової економіки: європейський досвід» (на прикладі готелів мережі HVD (Болгарія).01.02-25.02; 02.03-0.5.03.2022, Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, Наказ від 02.02.2022 № 46-КП
Освітня кваліфікація:
2005 рік – Хмельницький національний університет. Спеціальність: Менеджмент організацій. Диплом магістра з відзнакою ХМ27866822
2009 рік – Захист дисертації на тему : Інноваційні стратегії корпоративних структур. Диплом кандидата наук ДК 058913. Наукова спеціальність: Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
2014 рік – Доцент кафедри менеджменту. Атестат доцента 12ДЦ 037741(17.01.2014)
2021рік – Державний біотехнологічний університет. Спеціальність: Готельно-ресторанна справа. Диплом магістра М21 126782.
Сфера наукових інтересів:
- Організація готельного господарства
- Діловодство у готельно-ресторанній справі
- Логістичне забезпечення готельно-ресторанної справи
- Інфраструктура готельного і ресторанного господарства
Навчальні посібники:
1. Організація готельного господарства Методичні вказівки до практичних занять та до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.140101;Готельно-ресторанна справа“/ О. А. Фомова. – Хмельницький : ХНУ, 2017. – 45 с.
3. Організація готельного господарства : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / О. А. Давидова. – Хмельницький : ХНУ, 2017. – 45 с.
4. Програма переддипломної практики (стажування) та методичні вказівки до дипломної (випускної) роботи магістра для студентів спеціальності 8.03060104 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”/ Гейдарова О.В., Томаля Т.С., Фомова О.А.– Хмельницький, ХНУ. – 69 с.
5. Управління зв’язками з громадськістю: методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» / О. А. Давидова. – Хмельницький : ХНУ, 2020. – 32 с.
6. Навчальна (комп’ютерна) практика : методичні вказівки щодо її проведення та підготовки звіту для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 073 «Менеджмент» / М. А. Йохна, О. А. Давидова, О. В. Декалюк. Хмельницький: ХНУ, 2021. 48с.
7. Методичні рекомендації з дисципліни «Готельна справа» для лабораторних занять та самостійної роботи студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / О. А. Давидова. – Хмельницький : ХНУ, 2021. – 54 с.
Дисципліни:
- Готельна справа
- Діловодство у готельно-ресторанній справі
- Логістичне забезпечення готельно-ресторанної справи
- Інфраструктура готельного і ресторанного господарства
Контакти:
e-mail: fomova.lena@gmail.com