22 травня 2023 року у межах вивчення дисциплін «Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві» та «Управління якістю продукції та послуг в
готельно-ресторанному господарстві» за ініціативи викладачів Тетяни ТОМАЛІ та Наталії ПРИЛЕПИ для здобувачів освітньо-професійної програми 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
була організована гостьова лекція на тему: «Оціннювання якості та безпека харчових продуктів (на прикладі ковбасних виробів та курячих яєць)».
Спікером гостьової лекції був Андрій МАРТИНЮК – к.т.н., доцент, завідувач кафедри галузевого машинобудування та агроінженерії ХНУ.
Під час гостьової лекціі здобувачі вищої освіти дізнались про харчову цінність ковбасних виробів та курячих яєць; вимоги до якості та безпеку харчових продуктів; провели експрес – метод якості ковбасних виробів та курячих яєць.
Дякуємо Андрію МАРТИНЮКУ за новий і цікавий досвід та можливість отримати нові знання.