15 листопада 2023 року в рамках вивчення освітніх компонентів «Вступ до фаху», «Традиції та культура харчування народів світу», «Ресторанна справа»(викладачі Тетяна ТОМАЛЯ, Наталія ПРИЛЕПА) для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» була проведена лекція від стейкхолдера Алли ШИХАЛЄЄВОЇ (директор ресторану Тратторія «Piccolino» та заст.дир. ТзОВ «БЕСТ РЕСТОРАН ГРУП»).
Алла ШИХАЛЄЄВА поділилась досвідом управління рестораном на прикладі ресторанної мережі – «Тратторія «Piccolino» (м. Хмельницький).
Під час лекції студенти дізнались про концептуальні особливості проєкту, відкриття та ведення сучасного ресторанного бізнесу. Особлива увага приділена унікальності італійської кухні та трендам оформлення залу, необхідному переліку основних та додаткових послуг. Було наголошено про те, що при формуванні меню необхідно враховувати смакові особливості відвідувачів та слідувати концепції закладу. Наприкінці, лектор поділилась ключовими факторами успіху. Цікаво поданий матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів. Дякуємо нашему стейкхолдеру за цікаву та актуальну лекцію!