7 березня 2024 року в рамках вивчення освітнього компоненту «Ресторанна справа»(викладачі Тетяна ТОМАЛЯ та Наталія ПРИЛЕПА) для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» була проведена лекція від стейкхолдера Алли ШИХАЛЄЄВОЇ (директор ресторану Тратторія «Piccolino» та заст.дир. ТзОВ «БЕСТ РЕСТОРАН ГРУП»).
Алла ШИХАЛЄЄВА поділилась досвідом управління рестораном на прикладі ресторанної мережі – «Тратторія «Piccolino» (м. Хмельницький).
Під час лекції здобувачі дізнались про роль адміністратора в ресторанному закладі, адже професіоналізм адміністратора допомагає відточити роботу ресторану, залучити нових гостей та утримати постійних.
Наприкінці, лектор поділилась ключовими факторами успіху. Цікаво поданий матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів. Дякуємо нашему стейкхолдеру Аллі Шихалєєвій за цікаву та актуальну лекцію!