Гризовська Лілія Олександрівна

кандидат економічних наук, доцент

Профілі в наукометричних базах:

Scopus : https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57221106763

https://orcid.org/0000-0002-2298-6793

https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=5EMsPicAAAAJ

Сертифікати та досягнення

Підвищення кваліфікації

– ХНУ, програма підготовки викладачів т`юторів-організаторів системи дистанційного навчання, Наказ № 104-КП від 17.04.2019 р.

– Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, стажування, 2/28-682, 26.03.2018.

– Міжнародне стажування – Балтійський науково-дослідний інститут проблем трансформації економічного простору, Сертифікат про кваліфікацію – С, 20190714, 31.07.2019, Наказ №175-КП від 27.06.2019.

– ХНУ, Ресурси та методи проведення навчальних занять on-line в умовах карантину. Сертифікат про кваліфікацію № 20/084, 07.07.2020, Наказ № 144-КП від 23.06.2020 (30 год.)

– ХНУ, Підготовка грантової заявки-від теорії до практики. Сертифікат про кваліфікацію № 21/070,  28.05.2021, Наказ від 20.05.2021 № 120-КП (30 год.)

– Свідоцтво про знання іноземної мови ра рівень В2, АС 001760, 05.08.2020 Перші київські державні курси іноземних мов    Вінницька філія.

– програма підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей науково-педагогічного працівника» 10 січня – 31 січня 2022 р. Сертифікат ХМ02071234/22-008 – «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: Європейський досвід» (на прикладі діяльності туристичного оператора «Турал СEOOD»), з 01.02.2022 по 05.03.2022 Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, Провідна мережа готелів HVD та міжнародна ТК «Турал С» (Болгарія),  Наказ від 02.02.2022 № 46-КП (6 ECTS, 180 год.)

Освітня кваліфікація:

2009 – закінчила Хмельницький національний університет,  здобула спеціальність: «Облік і аудит»; кваліфікація: магістр з обліку і аудиту. Диплом ХМ 37303466 від 30.06.2009

2015 – захистила кандидатську дисертацію на тему: «Трансформування промислового підприємства в інноваційно-активне на основі розвитку персоналу». Диплом кандидата наук ДК 030267 від 29.09.2015 р. Спеціальність: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). 2021 – атестат доцента АД 008269 від 29.06.2021

Сфера наукових інтересів:

Менеджмент та маркетинг туризму в сучасних умовах, документаційне забезпечення ведення туристичного бізнесу, спеціалізований туризм, фундаментальні та прикладні дослідження туризму та гостинності, сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном.

Навчальні посібники:

Стадник В.В, Гризовська Л.О. Менеджмент і маркетинг туризму : навч. посіб. / В. В. Стадник, Л. О. Гризовська. – Хмельницький : ХНУ, 2020. – 355 с. ІSBN 978-966-330-368-0

Організація готельного господарства : методичні вказівки до практичних занять та виконання курсової роботи для студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Хмельницький : ХНУ, 2016. с.58

Виробнича практика : методичні вказівки щодо її організації та проведення для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Хмельницький : ХНУ, 2017. с.41.

Менеджмент спеціалізованого туризму: методичні вказівки для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальностей 073 «Менеджмент»,  241  «Готельно-ресторанна справа» і 242  «Туризм» / Л.О. Гризовська, В.В. Стадник. – Хмельницький: ХНУ, 2020. – 68 с.

Виробнича (переддипломна практика): методичні вказівки щодо її організації, проведення та підготовки звіту для студентів спеціальності 242 «Туризм» (ОР «магістратура») / Л. В. Григор’єва, Л. О. Гризовська, І. Є. Журба, Ю. С. Земський. Хмельницький : ХНУ, 2020. – 24 с.

Дипломна робота: методичні вказівки щодо її виконання для студентів спеціальності 242 «Туризм» (освітній рівень «магістр») / Л. В. Григор`єва, Л. О. Гризовська, І. Є. Журба. – Хмельницький: ХНУ, 2020. – 28 с.

Виробнича практика: методичні вказівки щодо її організації, проведення та підготовки звіту для спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»/ М. Йохна, О. Гейдарова, Л. Гризовська.-Хмельницький : ХНУ, 2021. с.56.

Технологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації до вивчення дисципліни здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад.: А. Л. Рогова, Л. О. Гризовська. Хмельницький : ХНУ, 2022. 109 с.

Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Організація готельного господарства (Сертифікат № 1244, протокол №10 від 24.06.2019);

Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Система технологій готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (Сертифікат № 1247, протокол №10 від 24.06.2019);

Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Менеджмент спеціалізованого туризму (Сертифікат № 1249, протокол №10 від 24.06.2019);

Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Організація туристичної діяльності (Сертифікат № 1263, протокол №10 від 24.06.2019).

Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу (Сертифікат № 1291, протокол №8 від 18.06.2020) Електронний освітній ресурс – Дистанційний курс – Менеджмент і маркетинг туризму (Сертифікат №1398, протокол № 8 від 17.06.2021)

Дисципліни:

Туроперейтинг

Інформаційний менеджмент в туристичній діяльності

Організація готельно-ресторанних послуг

Діловодство в туризмі Готельна справа та технологія продукції ресторанного господарства (практичні та лабораторні заняття)

Контакти:

e-mail:

lilihka791@ukr.net

hryzovskaL@khmnu.edu.ua hryzovska791@gmail.com