15–16 грудня 2025 року в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» (викладач — Наталія АНТОШКОВА) для здобувачів освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» відбувся захист індивідуальних завдань на тему: «Приготування та подавання шотів. Органолептична оцінка якості». Під час заходу здобувачі освіти презентували авторські проєкти коктейлів-шотів, які охоплювали повний цикл створення напою: від формування ідеї та концепції, розробки рецептури й підбору інгредієнтів — до визначення органолептичних показників якості (смак, аромат, колір, консистенція) та професійної демонстрації приготування і подавання коктейлю. Здобувачі вразили креативним підходом, сміливими експериментами з інгредієнтами, нестандартними поєднаннями смаків і ароматів, а також естетикою оформлення напоїв. Кожен проєкт вирізнявся індивідуальністю та прагненням до інновацій. Захист пройшов у атмосфері творчого драйву, яскравих ідей та професійного натхнення, ставши не лише перевіркою знань і навичок, а й справжнім святом сучасної барної культури.




