ЛАБОРАТОРНІ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Щосереди, у здобувачів другого курсу відбуваються лабораторні заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», які проводить досвідчений викладач з практичним досвідом Олена КРИМЧАК. Заняття проходять у обладнаній лабораторії, де здобувачі отримують практичні навички з обробки харчових продуктів, приготування різноманітних страв та кулінарних виробів. Завершується кожне заняття презентацією результатів роботи та традиційною дегустацією, що дозволяє здобувачам оцінити якість створених страв, розвивати кулінарну естетику та критичний підхід до виконаної роботи.