Поєднання гастрономії та подорожей – це виграшна формула для будь-якого туриста. Саме тому, 21.10.2024 студенти спеціальності 242″Туризм і рекреація” ТУР-23-1 з викладачами Л.Гризовською та О.Гриндій під час вивчення дисципліни “Організація готельно-ресторанних послуг” відвідали майстер-клас з виготовлення капкейків під керівництвом Наталії Захарової, кондитера з багаторічним стажем, власницею власного кондитерського бренду @nata_sweets_.
Майстер-клас з виготовлення капкейків – це чудова можливість для студентів-туристів не тільки спробувати себе в ролі кондитерів, а й познайомитися з місцевою культурою та традиціями через призму кулінарії.
Здобувачі дізналися як вибирати інгредієнти і їх якість, основні техніки приготування бісквітного тіста та кремів, декорування капкейків, а також створення свого власного дизайну капкейків.
Студенти отримали цінні знання та вміння, нові кулінарні навички, які можуть стати в нагоді в їхній майбутній професії (розуміння культурних особливостей, розвиток комунікативних навичок, креативність і оригінальність, маркетинг та просування).
Щиро дякуємо пані Наталії за не просто цікаве проведення часу, а й інвестиції у майбутнє студентів-туристів, так як це дозволяє розширити світогляд, зрозуміти культурні особливості різних країн та підготуватися до роботи в туристичній індустрії!