Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тренди, реалії та перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи” (23-24 травня 2024 р.)

Запрошуємо взяти участь у роботі

Міжнародної науково-практичної конференції

«Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи»

Напрями роботи конференції:

1.   Світовий туристичний ринок: тенденції та пріоритети зростання у цифровій економіці.

2.   Національний туристичний ринок: виклики повоєнного відновлення.

3.   Готельно – ресторанна справа та кейтеринг: регіональні практики.

4.   Гастрономічні тренди України та світу.

5.   Туристичні кластери у післявоєнній відбудові економічної системи України.

6.   Форсайт розвитку туристичної системи.

7. Глобалізація і міжнародна логістика та їх вплив на розвиток туристичної індустрії.

8. Соціально-економічні аспекти функціонування сфери туризму, готельно-ресторанної справи, менеджменту та підприємництва.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Форма участі у конференції: офлайн та онлайн.

                      

Для участі у роботі конференції, просимо до 15 травня 2024 року заповнити на сайті https://docs.google.com/forms/d/10y2m0aX73A25K8oYCgptKiA0u2qfzpAJkzNovIVZ08I/edit реєстраційну картку учасника, оплатити організаційний внесок та завантажити на електронну пошту conf.tgrs@ukr.net:

  • рукописи тез (у форматі MS Word);
  • копію платіжного доручення

                               

За додатковою інформацією щодо організаційних питань роботи конференції звертайтесь на e-mail: conf.tgrs@ukr.net та до координаторів конференції:

д.е.н., професор Ігор ЖУРБА

тел. +38-097-46-26-177.

– к.е.н., доцент Лілія ГРИЗОВСЬКА

тел.+38-097-907-91-65.

– ст. викладач Оксана ГРИНДІЙ

тел. +38-067-861-82-85.

З нагоди 10-річчя спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» у стінах нашого університету 23 травня відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи».

До нашого закладу завітали гості із різних куточків України. У форматі онлайн також долучилися колеги та партнери і з-за кордону. З ювілеєм кафедру туризму та готельної-ресторанної справи привітали наші друзі, зокрема: Тоні Джонстон директор НДР факультет бізнесу та готельно – ресторанної справи, доктор , Технологічний університет Шенона Мідлендс Мід Вест (Ірландія), Марек Сторошка, доктор філософії, ректор Університету міжнародного бізнесу ISM (Словаччина, Пряшів), Ян Брецко директор Академії професійної освіти “Меркур” (Словаччина), Біналі Аліоглу відповідальний шеф – гід туроператора Join Up Tour (Aнталія, Туреччина), Наталія Габчак к. географ. н., доцент, декан факультету туризму та міжнародних комунікацій Ужнородського нац. університету, Мирослав Заячук, д. географ. н.,професор, декан географічного факультету ЧНУ ім. Ю. Федьковича, Руслана Жовтані, к. філолог. н. доцент, директор ТОВ “Травел Стаді Ворк “. Із доповідями виступили: Мирослава Босовська д. економ. н., професор, професор кафедри менеджменту готельно – ресторанного бізнесу Київського державного торговельно – економічного університету, Глова ГЕР 24 “Сфера обслуговування” Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Надія Ведмідь, д.економ. н., професор, декан факультету технологій та бізнесу Київського державного торговельно – економічного університету, Ірина Труніна, д. економ. н., професор, завідувач кафедри ” Бізнес адміністрування, маркетингу і туризму”, Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського, Голова ГЕР 07.2 “Управління та адміністрування” Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Лариса Шаульська, д . економ. н., професор, професор кафедри економіки підприємства Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Голова ГЕР 05 “Соціальні та поведінкові науки” Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Руслана Жовтані, к.географ.н., доцент, завідувач кафедри міжнародних комунікацій УжНу.

Під час перерви у Ботанічному саду посмакували подільським борщем, варениками з «піском», зіньківськими ковбасами, пампушками. Спробували нашу традиційну “каву з деканом». Після обіду плідно попрацювали під час круглого столу, поділились досвідом та подискутували. Наступний день був не менш насиченим: ми відвідали Державний історико-культурний заповідник «Межибіж» та взяли участь у театралізованій екскурсії «Сивочоле Побужжя».

Дякуємо учасникам конференції. Віримо, що наша наступна зустріч буде вже під переможним мирним українським небом! Бажаємо всім добра, здоров’я та натхнення!

https://youtube.com/watch?v=cRQBchLrIZY%3Ffeature%3Doembed

Підсумки конференції

Програма конференції

Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної
справи: збірник тез Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Хмельницький
– Меджибіж, 23-24 травня 2024 року). Хмельницький – Меджибіж: Хмельницький
національний університет, 2024. 125 с.