16 травня 2025 року здобувачі освіти ОПП Готельно-ресторанна справа взяли участь у роботі IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика» на запрошення Львівського торговельно-економічного університету.
Здобувачка першого курсу навчання ОПП Готельно-ресторанна справа Марина РИМАР виступила з доповіддю на тему: «ЗЕЛЕНИЙ ГІД УКРАЇНОЮ: ВЕГЕТАРІАНСЬКА РЕСТОРАННА КУЛЬТУРА» (науковий керівник канд. екон. наук Наталія АНТОШКОВА), де представила результати дослідження щодо екологічно відповідального харчування серед молоді. Актуальність дослідження корелюється із цілями сталого розвитку України, тому результати викликали жваву дискусію серед учасників. Марина РИМАР детально висвітлила відмінності між українською та словацькою вегетаріанськими ресторанними культурами, адже в рамках міжнародної співпраці ОПП Готельно-ресторанна справа мала можливість пройти закордонне стажування у готельно-ресторанному комплексі Словаччини. А зі здобувачкою освіти Софією ЮДІНОЮ було підготовлено наукові тези на тему: «ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ЯК КАТАЛІЗАТОР ЗМІН В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ» (науковий керівник канд. екон. наук Наталія АНТОШКОВА). Науковий дебют став першою сходинкою в успішній науковій діяльності здобувачів першого курсу навчання!




