ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

21 березня 2025 року відбулася зустріч робочої групи ОП «Готельно-ресторанна справа» з представниками академічної спільноти, роботодавцями, а також випускниками та здобувачами вищої освіти з метою обговорення освітньої програми та внесення змін до неї.
Модератор заходу-гарант ОП «Готельно-ресторанна справа» Тетяна ТОМАЛЯ.
Із вступним словом виступив д.екон.наук, професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Хмельницького національного університету Ігор ЖУРБА.
До обговорення долучились:
-Ірина МЕЛЬНИК, д.екон.наук, професор, завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, Львівський торговельно-економічний університет
-Марія ТОПОРНИЦЬКА, к.геогр.наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, Львівський торговельно-економічний університет;
-Роман КОРСАК, д.істор.наук, професор, завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, Ужгородський національний університет;
-Наталія РОГОВА, к.техн.наук, доцент, завідувачка кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, Полтавський університет економіки і торгівлі;
-Ольга ВОЛОДЬКО, к.техн. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, гарант першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа», Полтавський університет економіки і торгівлі;
-Ольга БАРИЛЮК, керуюча VITA PARK «Сонячний Прованс» OPTIMA Hotel&Resorts;
-Дмитро ГРИЦЕНКО, виконавчий директор ресторанної компанії BRG (Best Restoraunt Group);
-Діана КОНДРАТЮК, операційний директор ресторану «Beef&Cake», співзасновник проєкту «BRG Catering»;
-Лілія БИЧІКОВА, к. екон.наук, доцент, власник готельно-ресторанного комплексу «Smart City», м. Хмельницький; -здобувачі різних курсів навчання: Оксана НЕЦЬКА, Софія БЛАЖКУН, Валерія ТРУБНІКОВА; – випускники Анастасія ВОВК (БОНДАР), Віталіна ХІМІЧ
Внутрішні та зовнішні стейкхолдери разом з робочою групою обговорили сучасний стан підготовки здобувачів ОП «Готельно-ресторанна справа», проаналізували зміст освітніх компонентів і фахових компетентностей.
Запрошені висловили свої конструктивні рекомендації щодо подальшого розвитку та удосконалення ОП задля забезпечення підвищення якості освітнього процесу, які будуть враховані у оновленій редакції освітньої програми бакалаврського рівня «Готельно-ресторанна справа». Дякуємо усім учасникам за плідну роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю!