14 листопада 2022 року була проведена гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітньо-професійної програми 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» в розрізі дисциплін «Ресторанна справа», «Технологія продукції ресторанного господарства» та «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (викладачі Тетяна Томаля, Наталія Прилепа, Лілія Гризовська) на тему: «Основи пароконвектоматів: їх функції та роль на кухні закладів ресторанного господарства».
Спікерем онлайн-лекції виступав бренд-шеф компанії «Maresto» – Сергій Пастух, який навчає кухарів працювати з професійним обладнанням та знає все про кулінарні інновації партнеру заходу – компанії «Maresto», найбільшого імпортеру професійного обладнання для закладів громадського харчування в Україні та досвідом роботи понад 20 років.
Дякуємо модератору заходу завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорці Paska Mariia Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського за можливість приєднатись до змістовного і цікавого заходу!