ОНЛАЙН-СЕМІНАР «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТРЕНДИ В КУЛІНАРНОМУ МИСТЕЦТВІ»

18 березня 2025 року в рамках роботи кафедральної тренінгової агенції «HoReCa», здобувачі освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачами кафедри були запрошені на онлайн-семінар «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві».
Семінар проходив на платформі Zoom під егідою кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière.
Модератор заходу -Катерина Федосова (к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ).
Спікер онлайн-семінару Предраг Тошич, який є Магістром кулінарії, професором практичних кулінарних класів у Школі готельного та туристичного бізнесу міста Баня Лука, Боснія та Герцеговина. Предраг має понад 15 років досвіду роботи у галузі гостинності та є автором численних кулінарних книг.
План семінару:
✅Історія кулінарії;
✅Сучасні технології і тренди в кулінарному мистецтві;
✅Су-від технології;
✅Молекулярна гастрономія;
✅3D друк їжі;
✅Ферментація;
✅Роботи та АІ в кулінарії;
✅Високотехнологічне грильовання та копчення;
✅М’ясо рослинного походження та «штучне» м’ясо;
✅Рідкий азот в кулінарії;
✅Високотискова обробка (HPP) для збереження свіжості;
✅Розумні печі та точні кулінарні пристрої;
✅Багаточуттєве харчування та занурювальна гастрономія;
✅Легендарні шефи сучасної гастрономії;
✅Книги та відео про сучасну гастрономію та харчову науку.
Усі учасники семінару отримали сертифікати!
Дякуємо Катерині Федосовій за запрошення та цікавий семінар.