ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ НА ТЕМУ: «ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ».

15 вересня 2023 року відбулась онлайн-зустріч PROFI CLUB на тему: «ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ».
У зустрічі взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а саме Тетяна ТОМАЛЯ, Олена ДАВИДОВА, Наталія ПРИЛЕПА, Лілія ГРИЗОВСЬКА, Людмила ГРИГОРʼЄВА та студенти спеціальності 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА».
На зустрічі було більше 250 учасників. Модератором виступила директор навчального центру HoReCa – Ольга МИХАЙЛОВА.
Організовували зустріч і розкривали теми:
-Ольга МИХАЙЛОВА, керівник PROFI CLUB;
-Богдан МИХАЙЛОВ, директор Ресторанна гільдія;
-Оксана БУТУРЛІНА, директор центру компетенцій Федерації організацій роботодавців;
-Олена БУЛАХ, засновник Ассоциация Рестораторов и Отельеров.
Були розглянуті питання:

  1. Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби.
  2. Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоров’я у вашій компанії.
  3. Інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі.
  4. Як зробити простір підприємств HORECA доступним для всіх, без обмежень.
  5. Ментальне здоров’я у колективі, у якому є особливі працівники.
  6. Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності.
    Дякуємо PROFI CLUB за отримані знання!