16 лютого 2023 року відбулась онлайн-зустріч PROFI CLUB на тему: «МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ».
У зустрічі взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а саме Тетяна ТОМАЛЯ і Наталія ПРИЛЕПА та студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
На зустрічі було біля 500 учасників. Модератором виступила директор навчального центру HoReCa – Ольга Михайлова.
Були розглянуті питання:
-Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;
-Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів;
-На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів;
-Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування;
-Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту.
Дякуємо PROFI CLUB за отримані знання!