ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ З PROFI CLUB

16 лютого 2023 року відбулась онлайн-зустріч PROFI CLUB на тему: «МАРКУВАННЯ  ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ».

У зустрічі взяли участь викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а саме Тетяна ТОМАЛЯ і Наталія ПРИЛЕПА та студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

На зустрічі було біля 500 учасників. Модератором виступила директор навчального центру HoReCa  – Ольга Михайлова.

Були розглянуті питання:

-Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;

-Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів;

-На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів;

-Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування;

-Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту.

Дякуємо PROFI CLUB за отримані знання!