Подолян Євген
Випускник 2019р., спеціальність “Туризм”, староста гр. ТУР 14, Дуже вдячний кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи за набуті знання та практичні навички. А досвід отриманий під час навчання запам‘ятається назавжди (проєкти, подорожі до різних країн, навчально-виробнича практика на підприємствах, тощо). Після проходження навчання зміг легко себе реалізувати на ринку праці. Спочатку як гід у Туреченні, а потім як менеджер у туристичному агентстві вже у Хмельницькому.

Мушківський Назар
менеджер ресторану Цукерня «Potocki», випускник 2020р.
«В результаті наполегливого навчання, бажання весь час самовдосконалюватися та розвиватися, я досягнув своєї мети і став фахівцем в ресторанному бізнесі».

Химич Віталіна
майстер – кондитер авторських тортів, випускниця 2020р.
«Моє хоббі стало улюбленою справою життя. Завдяки колективу викладачів, здійснила свою мрію і стала професіоналом своєї справи».

Мартинюк Вероніка
адміністратор ресторану «Містер Чарлі», випускниця 2020р.
«Хочу сказати, що навчання за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» стала для мене відмінним стартовим майданчиком для досягнення моїх цілей! Дуже вдячна колективу викладачів за можливість знайти своє покликання».

Горпинич Олександр
бармен в ресторані Цукерня «Potocki», випускник 2020р.
«Завжди мав бажання стати барменом в престижному ресторанному закладі. Вважаю, що саме здобута освіта за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» допомогла мені стати більш впевненим та обізнаним у сфері барної справи».

Война Катерина
адміністратор ARDEN PALACE Medical Resort & SPA, випускниця 2021р.
«Дякуючи навчанню за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», стала фахівцем в готельно-ресторанному бізнесі та отримую задоволення від своєї роботи».
