кандидат технічних наук, доцент
Профілі в наукометричних базах:
Сертифікати та досягнення
Підвищення кваліфікації
1. Підвищення кваліфікації «Якість вищої освіти – світовий досвід», Полтавський університет економіки і торгівлі, 21.02.2023 р Сертифікат №356/210223. (0,2 кредити ЄКТС).
2. ХХ міжнародна школа семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті», Національний технічний університет Харківський політехнічний університет, 4-8.04.2023 р. Сертифікат (1 кредит ЄКТС).
3. Навчання за програмою Всеукраїнського форуму «Дні освітнього лідерства», НУ «Запорізька політехніка» 01-03.06. 2023 р Сертифікат №АР 1077/0372-23 р. (1 кредит ЄКТС).
4. Круглий стіл «Використання штучного інтелекту в освіті: CHATGPT і більше», Київ УкрІНТІ, 04.06.2023 р. Сертифікат №1919 (0,2 кредити ЄКТС).
5. Форум «Навички майбутнього. Україна», НУ «Запорізька політехніка», 12-13.10. 2023 р. Сертифікат АР №1549/309-23 (0,5 кредитів ЄКТС).
6. Друга міжнародна осіння школа ЖАНА МОНЕ «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів», НУХТ, 24-25 жовтня 2023 р. Сертифікат № 302 (0,4 кредитів ЄКТС).
7. ХXI Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». Національний технічний інститут «Харківський політехнічний університет» 09 – 12 квітня 2024 року. STEM-лабораторія. Digital-інструменти. Педагогічні майстерні. Майстер-класи. Уроки мотивації та творчості. Сертифікат учасника.
8. Вебінар «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи». НУ «Запорізька політехніка». 06 березня 2024 р. 15 год. 0,5 кредитів ЄКТС. Сертифікат АР №2712/0872-24
9. ХXI Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». Національний технічний інститут «Харківський політехнічний університет» 09 – 12 квітня 2024 року. 0,8 кредитів ЄКТС
10. Вебінар та онлайн-кулінарна майстерня. КУХНЯ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В БОСНІЇ ТА ГЕРЦЕГОВИНІ. CUISINE AND RESTAURANT BUSINESS IN BOSNIA AND HERZEGOVINA (by PREDRAG TOŠIĆ). 13.05.2024 р. Сертифікат
11. Підвищення кваліфікації (стажування). Полтавський університет економіки і торгівлі. 16.09 -16.12. 2024 р. 180 год. 6 кредитів ЄКТС. Свідоцтво №ПК01597997/01950-2024.
12. Форум «Навички майбутнього 2024». НУ «Запорізька політехніка». 27-28 листопада 2024 р. 0,5 кредитів ЄКТС. Сертифікат АР №3946/0176-24.
13. International seminar. Modern technologies and trend in the culinary arts .Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві. March 18.03.2025. Сертифікат учасника. 14. Вебінар «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи». НУ «Запорізька політехніка». 20.03.2025 р. 0,8 кредитів ЄКТС. Сертифікат.
14. Вебінар «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи». НУ «Запорізька політехніка». 20.03.2025 р. 0,8 кредитів ЄКТС. Сертифікат.
Освітня кваліфікація:
1979 – закінчила Полтавський кооперативний інститут, здобула спеціальність: технологія і організація громадського харчування; кваліфікація: інженер-технолог. Диплом В-1 530971 від 30.06.1979
1991 – захистила кандидатську дисертацію на тему «Соціально-економічні основи розвитку шкільного харчування в сільський місцевості)» Диплом кандидата економічних наук КД 037839 від 28.02.1991 р. Спеціальність: 08.00.05 – Економіка, планування, організація управління народним господарством та його галузями.
1994 Доцент кафедри технології та організації громадського харчування: Атестат АР 000356 від 18.05.1994 р.
Сфера наукових інтересів
Інноваційні технології продукції ресторанного господарства.
Технології борошняних кондитерських виробів.
Сучасні ресторанні тренди.
Навчальні посібники
1. «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів ступеня бакалавр, освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Електронний освітній ресурс. Режим доступу: ХНУ, 2023. https://msn.khmnu.edu.ua/course/view.php?id=5034
2. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні рекомендації до вивчення дисципліни здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад.: А. Л. Рогова, Л. О. Гризовська. Хмельницький : ХНУ, 2022. 109 с.
3. Кваліфікаційна робота: методичні рекомендації та настанови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Давидова О.А., Прилепа Н.В., Рогова А.Л., Томаля Т.С. Сертифікат № 28е/23. Хмельницький : ХНУ, 2023. – 42 с.
4. Переддипломна практика : програма та методичні рекомендації щодо її проходження здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / О. А. Давидова, Н. В. Прилепа, А. Л. Рогова, Т. С. Томаля. Сертифікат № 30е/23 Хмельницький : ХНУ, 2023. 28 с.
5. Вибіркова освітня компонента «Food коучинг» для студентів ступеня бакалавр, Електронний освітній ресурс. Режим доступу: ХНУ, 2024. https://msn.khmnu.edu.ua/course/view.php?id=9323 6. Вибіркова освітня компонента «Сучасні кулінарні тренди» для студентів ступеня бакалавр, Режим доступу: ХНУ, 2025. https://msn.khmnu.edu.ua/course/view.php?id=9542.
6. Вибіркова освітня компонента «Сучасні кулінарні тренди» для студентів ступеня бакалавр, Режим доступу: ХНУ, 2025. https://msn.khmnu.edu.ua/course/view.php?id=9542.
Дисципліни
Технологія продукції ресторанного господарства
Food коучинг
Сучасні кулінарні тренди
Контакти:
e-mail: rogovaal.th@gmail.com