Пропонуємо тобі долучитися до нашої команди. З НАМИ СТАЮТЬ УСПІШНИМИ, БО…
- працюємо з професіоналами;
- проводимо тренінги, воркшопи, майстер-класи від кращих готельєрів, рестораторів, бренд-шефів з кулінарного і кондитерського мистецтва, інноваційних готельних і ресторанних технологій;
- пропонуємо міжнародні практики в Туреччину, країни ЄС;
*маємо працюючі програми обміну Erasmus+ та програму подвійних дипломів; - навчаємося в сучасних лабораторіях;
- беремо участь у міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференціях, олімпіадах, виставках, наукових форумах, присвячених розвитку індустрії гостинності;
- постійно драйвимо, креативимо;
- створюємо власний бізнес.
Перспективність професії бакалавра з готельно-ресторанної справи це:
- захоплююча та високооплачувана робота;
- можливість сучасно, по-новому організовувати роботу закладів готельно-ресторанного господарства;
- знання етикету та специфіки обслуговування різних контингентів;
- ефективне здійснення управлінської діяльності у сфері готельно-ресторанного сервісу;
- перспектива кар’єрного зростання.
Відповідно до здобуття необхідних знань, вмінь та навичок під час навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», випускники можуть здійснювати професійну діяльність на таких посадах:
- керівник (директор) готельного підприємства;
- керівник (директор) закладу ресторанного господарства;
- топ-менеджер закладу готельно-ресторанного господарства;
- готельєр;
- ресторатор;
- керівник департаменту підприємства готельного господарства;
- спеціаліст із адміністративної роботи у сфері готельно-ресторанної справи;
- головний адміністратор служби прийому та розміщення у готелі, менеджер, адміністратор);
- спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості готельних і ресторанних послуг;
- фахівець з гостинності, ресторанного обслуговування, спеціалізованого обслуговування, конференц-сервісу, організації дозвілля і санаторно-курортної справи;
- спеціаліст-аналітик ринку послуг.