к.е.н., доцент
Профілі в наукометричних базах:
https://orcid.org/0000-0002-8450-0680
https://scholar.google.com/citations?user=cQJzOXMAAAAJ&hl=ja
Сертифікати та досягнення
Підвищення кваліфікації
- піврічне стажування у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи 28.04.2017-03.07.2017р., 01.09.2017-28.12.2017р. Наказ 97-КП від 21 квітня 2017 року, Довідка про стажування №419/03 від 28.12.2017р.
- міжнародний іспит на знання англійської мови на рівні B2: Pearson Test of English (PTE General Level 3), Certificate – B2 (pass with merit) №87332:0008: 1912002358:250283, виданий Pearson Education Ltd 05 лютого 2020 р.
- – підвищення кваліфікації за програмою «Педагогічна майстерність» відповідно до наказу від 23.06.2020 № 144-КП (30 год.)
- ХНУ, Ресурси та методи проведення навчальних занять on-line в умовах карантину. Сертифікат про кваліфікацію № 21/121, 10.06.2021, (1 кредит ЄКТС, 30 год.)
- ХНУ, Підготовка грантової заявки-від теорії до практики. Сертифікат про кваліфікацію № 21/077, 28.05.2021, (1 кредит ЄКТС, 30 год.)
- програма підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей науково-педагогічного працівника» 10 січня – 31 січня 2022 р. Сертифікат ХМ02071234 / 22-015;
- підвищення кваліфікації (стажування) в Reikartz Hotel Group з 18 жовтня 2021 року по 31 жовтня 2021 року. Сертифікат №TQOJAG-CE000012 від 31.10.2021р., ТзОВ “Рейкарц Хотел Менеджмент”, м.Київ. (1 кредит ЄКТС, 30 год.)
- міжн. підвищення кваліфікації «Сучасні методи і тренди організації та управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу : Європейський досвід) (на прикладі готелів мережі HVD (Болгарія).01.02-25.02; 02.03-0.5.03.2022. Сертифікат 200/05.03.2022; Стажування з таких дисциплін: «Ресторанна справа», «Основи індустрії гостинності в готельно-ресторанному бізнесі».
Освітня кваліфікація:
- 2005 – закінчила Хмельницький національний університет, здобула спеціальність: менеджмент організацій; кваліфікація: магістр з менеджменту Диплом ХМ 27866820 від 1.07.2005
- 2006 – закінчила Хмельницький університет управління і права, здобула спеціальність Правознавство, кваліфікація: юрист Диплом ХМ 29621908 від 23.06.2006
- 2009 – захистила кандидатську дисертацію на тему «Управління ринковою вартістю підприємств (прикладі під-приємств машино-будування)» Диплом кандидата наук ДК 055089 від 14.10.2009 р. Спеціальність: 08.00.04 – Економіка, організація і управління підприємствами.
- 2014 Доцент кафедри менеджменту: Атестат 12ДЦ 040073 від 23.09.2014
Сфера наукових інтересів:
- Сучасні методи і тренди організації та управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
- Перспективи розвитку підприємств сфери гостинності
Навчальні посібники:
- Томаля Т.С., Прилепа Н.В. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму «Готельно-ресторанна справа»(ОКР «бакалавр») / Т.С. Томаля, Н.В. Прилепа – Хмельницький : ХНУ, 2016р. – 65 с.
- Томаля Т.С., Прилепа Н.В. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» / Т.С. Томаля, Н.В. Прилепа – Хмельницький. – Хмельницький; ХНУ 2017, – 76с .
- Електронний освітній ресурс “Дистанційний курс” №1448 “Організація ресторанного господарства” / Томаля Т.С., кафедра менеджменту, адміністрування та готельно-ресторанної справи / затверджено рішенням Науково-методичної ради університету протокол №10 від 24 червня 2019 р., сертифікат №1245.
- Електронний освітній ресурс “Дистанційний курс” №1457 “Основи індустрії гостинності” / Томаля Т.С., кафедра менеджменту, адміністрування та готельно-ресторанної справи / затверджено рішенням Науково-методичної ради університету протокол №10 від 24 червня 2019 р., сертифікат №1248.
- Електронний освітній ресурс “Дистанційний курс” №1287 “Адміністрування готельно-ресторанного та туристичного бізнесу” / Томаля Т.С., кафедра менеджменту, адміністрування та готельно-ресторанної справи / затверджено рішенням Науково-методичної ради університету протокол №9 від 20 червня 2022 р., сертифікат №1519.
Дисципліни:
- Ресторанна справа
- Організація туристичних та рекреаційних послуг
- Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
- Основи індустрії гостинності в готельно-ресторанному бізнесі
- Організація спеціальних форм обслуговування
Контакти:
e-mail: tomaliat@khmnu.edu.ua