ВЕБІНАР «НАЦІОНАЛЬНА КУХНЯ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС БОСНІЇ ТА ГЕРЦЕГОВИНИ»

13 травня 2024 року у рамках вивчення дисциплін «Традиції та культура харчування народів світу» (викладач Наталія ПРИЛЕПА), «Ресторанна справа» (викладач Тетяна ТОМАЛЯ) та «Технологія продукції ресторанного господарства» (викладач Алла РОГОВА) для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся онлайн вебінар на тему: «Національна кухня та ресторанний бізнес Боснії та Герцеговини».
Вебінар провів Предраг Тошич, майстер гастрономії та професор практичних кулінарних занять (Професійна Школа Гостинності та Туризму, м. Баня-Лука). У програмі семінар та практичні відео-уроки по основним стравам балканського регіону.
Захід фінансувався La Fondation pour la Formation Hôtelière і спеціально розроблений для студентів, які цікавляться гастрономією та кулінарним мистецтвом.
Студенти мали можливість розширити свої гастрономічні знання завдяки ознайомленню з унікальними інгредієнтами, спеціями та методами приготування страв Боснії і Герцеговини, а також опанували мистецтво приготування деяких з найвідоміших страв Боснії та Герцеговини через прямі відеотрансляції та інтерактивні сесії з Предрагом Тошичем. Захід відбувся на англійській мові.
Дякуємо модератору заходу к.т.н., доценту кафедри готельно-
ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету Катерині ФЕДОСОВІЙ за запрошення, а також отримані знання та сертифікати.