Виробнича практика здобувачів освіти є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», під час якої відбувається закріплення і конкретизація результатів теоретичного навчання, набуття здобувачами освіти вмінь і навичок практичної роботи у сфері обслуговування.
Студенти 2-3 курсів проходили виробничу практику у кращих закладах готельно-ресторанного господарства як України, так і за її межами.
Головним завданням виробничої практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів; технологіями надання основних, а також допоміжних послуг; вивчення досвіду роботи відділів і служб; опанування механізмів та форм організації управління тощо.
Залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри і дає знання для розвитку бізнесу.