ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

14 жовтня 2024 року в рамках дисципліни «Традиції та культура харчування народів світу» та «Ресторанна справа» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» було організовано виїзне заняття до ресторанного закладу грузинської кухні «Стумарі». До заняття долучилися викладачі кафедри: Наталія ПРИЛЕПА, Тетяна ТОМАЛЯ та Наталія АНТОШКОВА.
Виїзне заняття було проведено з метою ознайомлення традицій та культури харчування грузинської кухні та набуття практичних навичок щодо організації і моделювання процесу повсякденного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
Перша частина заняття проводилась у вигляді майстер-класу, де студенти мали можливість самостійно приготувати грузинську страву «Хачапурі по-аджарські» під керівництвом шеф-кухаря ресторану Дениса БОНДАРЕНКО.
У другій частині заняття офіціанти ресторану продемонстрували процес повсякденного обслуговування споживачів в ресторанному закладі.
Заняття пройшло в досить теплій та дружній атмосфері. Дякуємо за гостинність, отриманні знання та майстер-клас!