Перейти до вмісту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Хмельницький національний університет
  • Головна
    • Абітурієнту
    • Студенту
    • Викладачу
  • Новини
  • Про кафедру
    • Історія становлення
    • Науково-педагогічний персонал кафедри
    • Наші випускники
    • Фотогалерея
    • Репозитарій кафедри
  • Навчання
    • Освітня програма “Готельно-ресторанна справа” (бакалавр)
    • Освітня програма “Туризм і рекреація” (бакалавр)
    • Освітня програма “Туризм і рекреація” (магістр)
    • Вибіркові компоненти
  • Наука
    • Наукова робота викладачів
      • Наукові школи кафедри
      • Наукові теми кафедри
      • Цикл наукових досліджень «Розвиток туризму в територіальних громадах»
    • Наукова робота студентів
      • Студентський науковий гурток «Школа індустрії туризму та гостинності»
      • Студентський науковий гурток «Управління підприємствами ресторанного бізнесу»
    • Конференції
    • Проєкти ERASMUS+
      • Innovative Support for Promoting Refugee Entrepreneurship in Tourism
      • Проєкти ERASMUS+ 2
  • Співпраця
  • Анкетування
  • Освітній простір “STUDY & PRACTICE HUB”
    • Школа менторства
    • Тренінгова агенція “SMART HORECA”
    • Студентська туристична агенція “Подільські мандри”
  • Акредитаційний процес
    • Акредитація освітньої програми  242 «Туризм» (магістр)
    • Акредитація освітньої програми  242 «Туризм» (бакалавр)
    • Акредитація освітньої програми  241 «Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
  • Конкурси
    • Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Туризм і рекреація” 2024
    • Конкурс відео-презентацій туристичних локацій України “UniversityTourChallenge-2024”
    • Конкурс “Uni-TourСhallenge” 2023
  • Контакти

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Хмельницький національний університет
  • Головна
    • Абітурієнту
    • Студенту
    • Викладачу
  • Новини
  • Про кафедру
    • Історія становлення
    • Науково-педагогічний персонал кафедри
    • Наші випускники
    • Фотогалерея
    • Репозитарій кафедри
  • Навчання
    • Освітня програма “Готельно-ресторанна справа” (бакалавр)
    • Освітня програма “Туризм і рекреація” (бакалавр)
    • Освітня програма “Туризм і рекреація” (магістр)
    • Вибіркові компоненти
  • Наука
    • Наукова робота викладачів
      • Наукові школи кафедри
      • Наукові теми кафедри
      • Цикл наукових досліджень «Розвиток туризму в територіальних громадах»
    • Наукова робота студентів
      • Студентський науковий гурток «Школа індустрії туризму та гостинності»
      • Студентський науковий гурток «Управління підприємствами ресторанного бізнесу»
    • Конференції
    • Проєкти ERASMUS+
      • Innovative Support for Promoting Refugee Entrepreneurship in Tourism
      • Проєкти ERASMUS+ 2
  • Співпраця
  • Анкетування
  • Освітній простір “STUDY & PRACTICE HUB”
    • Школа менторства
    • Тренінгова агенція “SMART HORECA”
    • Студентська туристична агенція “Подільські мандри”
  • Акредитаційний процес
    • Акредитація освітньої програми  242 «Туризм» (магістр)
    • Акредитація освітньої програми  242 «Туризм» (бакалавр)
    • Акредитація освітньої програми  241 «Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
  • Конкурси
    • Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Туризм і рекреація” 2024
    • Конкурс відео-презентацій туристичних локацій України “UniversityTourChallenge-2024”
    • Конкурс “Uni-TourСhallenge” 2023
  • Контакти

Робочі програми навчальних дисциплін ОПП “Готельно-ресторанна справа” (бакалавр)

Обов’язкові

І семестр

Університетська освіта та вступ до фаху

Традиції та культура харчування народів світу

ІІ семестр

ІІІ семестр

Ресторанна справа

Технологія продукції ресторанного господарства

Організація анімаційних послуг

ІV семестр

Готельна справа (ГРС)

Ресторанна справа

V семестр

Готельна справа (ГРС)

Економіка підприємств сфери обслуговування

Бухгалтерський облік і оподаткування

Організація туристичних та рекреаційних послуг

VI семестр

VII семестр

Фінансовий менеджмент готельно-ресторанного підприємства

Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному
господарстві

г

VIII семестр

Корисні посилання

  • Хмельницький національний університет
  • Приймальна комісія
  • Електронний університет
  • Модульне середовище
  • Каталог вибіркових дисциплін
  • Наукова бібліотека
  • Інституційний репозитарій
  • Студентська туристична агенція “Подільські мандри”
  • Група у Facebook
  • Ми у Instagram
  • Центр кар’єри
  • Психологічна служба
Листопад 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« Жов    

Наші партнери

Хмельницький національний університет, 2025
ukUkrainian
ukUkrainian
Перейти до вмісту
Відкрити Панель інструментів Інструмент Доступності

Інструмент Доступності

  • Збільшити розмір текстуЗбільшити розмір тексту
  • Зменшити розмір текстуЗменшити розмір тексту
  • Відтінки сірогоВідтінки сірого
  • Високий контрастВисокий контраст
  • Негативний контрастНегативний контраст
  • Світлий фонСвітлий фон
  • Посилання підкресленняПосилання підкреслення
  • Для читання шрифтДля читання шрифт
  • Скинути Скинути